افزایش 2 برابری ابتلای جنسی به ایدز

دبیر کمیته پیشگیری و کنترل ایدز بهزیستی تعداد افراد مبتلا به ایدز از طریق روابط جنسی پرخطر را دو برابر گذشته دانست و گفت: اکنون در موج سوم بیماری ایدز قرار داریم.
کد خبر: ۵۴۸۹۸۸

به گزارش فارس، مجید رضازاده با بیان این که تعداد تولد کودکان ناشی از روابط جنسی پرخطر در سال‌های اخیر چهار‌برابر گذشته است، به لزوم پیشگیری مثبت ایدز اشاره کرد و افزود: پیشگیری مثبت یعنی تغییر رویکرد پیشگیری از افراد سالم به کسانی که منتقل‌‌کننده ویروس ایدز هستند.

وی با اشاره به این که افراد مبتلا به ایدز به صورت بالقوه قادر به انتقال این بیماری به دیگران هستند، گفت: افراد مبتلا به ایدز باید از حق زندگی انسانی بهره‌مند شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها