در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
وقتی همه مواد را آماده کردید، ابتدا آرد را الک کنید، داخل ظرفی بریزید، روی حرارت ملایم بگذارید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود، ولی یادتان باشد رنگ آن نباید تغییر کند. سپس اجازه دهید تا آرد خنک شود. حالا پودر قند و زنجبیل را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به آرد که خنک شده اضافه کنید. کره را هم کمکم به آرد و قند و زنجبیل اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا این مواد را روی سطح صافی قرار داده و با وردنه صاف کنید. سپس با هر قالبی که دوست دارید قالب زده و در ظرفی بچینید، شیرینیهای شما آماده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم