
سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی با تاکید بر عدم صداقت آمریکا گفت: درخواست مذاکره با تشدید تحریمها تناقض آمریکاییهاست.
وی درباره درخواست آمریکا به مذاکره با ایران، گفت: مقام معظم رهبری دلیل عدم حسن نیت آمریکاییها را فرمودند، نمیشود آنها پیشنهاد مذاکره کنند و از آن طرف هم تحریمها را تشدید کنند.
فیروزآبادی با بیان اینکه درخواست برای مذاکره با تشدید کردن تحریمها از سوی آمریکا تناقص دارد و نشانه عدم صداقت است، تصریح کرد: آمریکاییها فرهنگ استکباری دارند و دنبال این هستند که ژست سلطه طلبی و ابرقدرتی خودشان که پایه اصلی آن فروریخته را در دنیا حفظ کنند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: آمریکاییها میخواهند خودشان را گلاویز با ایران که کشوری مترقی، پیشرفته، صاحب انقلاب اسلامی و مرکز طلوع انقلاب جهان اسلام است، نشان دهند تا ژست ابرقدرتی خودشان را حفظ کنند.(فارس)
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد