چاق بود نتوانست فرار کند

نقشه رافائل والادائو برای فرار از زندان نقص نداشت و همه چیز در آن پیش بینی شده بود به غیر از قطر شکم رافائل.
کد خبر: ۵۲۱۲۲۱

به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از دیلی میل،  رافائل والادائو و سه زندانی دیگر زندان "سرس" برزیل نقشه ای را برای فرار از زندان طراحی می کنند. به رغم بی نقص بودن نقشه فرار اما در پی ناکام ماندن آن لقب " بدترین فرار جهان " را به دست آورد.

همه چیز در این نقشه پیش بینی شده بود به استثنا قطر شکم رافائل که از قطر سوراخ ایجاد شده در دیوار بزرگتر بوده و مانع دستیابی وی به آزادی شد.

زندانی اول به راحتی از سوراخ خارج شد  و فرار کرد.

نوبت رافائل شد اما او مانند موشی که در تله گرفتار شود در میان سواخ دیوار گیر کرد و از درد فریادش به آسمان برخاست. نگهبانان زندان با دیدن این صحنه نتوانستند از خنده خودداری کنند.

دو همدست رافائل نیز چوب شکم بزرگ او را خورده و در پشت سر او گرفتار شدند. همدست اولی خوش شانس بود که قبل از رافائل از سوراخ دیوار فرار کرد.

یک سخنگوی زندان "سرس" تصریح کرد: هنگامی که نگهبانان سر رسیدند رافائل از شدت درد نعره می کشید. وی اندازه شکمش را دستکم گرفته بود.

در نهایت رافائل به کمک نگهبانان از سوراخ بیرون کشیده شد و به دلیل شکستگی دنده و جراحات سطحی به بیمارستان منتقل شد تا پس از مداوا دوباره به سلولش بازگردد. مترجم: بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها