فرار 100 کروکودیل در ویتنام

بیش از 100 کروکودیل شبانه از یک مزرعه پرورش این خزنده در کامائو در جنوب ویتنام فرار کردند.
کد خبر: ۵۰۸۹۹۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آسیا انفو، به دلیل بارش باران های شدید بخشی از فنس محافظ یک مزرعه پرورش کروکودیل در کامائو فرو ریخته و بیش از 100 کروکودیل که وزنشان بین 40 تا 80 کیلوگرم است فرار کردند.

درپی  فرار کروکودیل ها  یک گروه از شکارچیان ماهر توانستند 30 کروکودیل فراری را دوباره به دام بیاندازند و کشاورزان منطقه نیز 17 کروکودیل را گرفتار کرده و به مزرعه تحویل دادند.

هم اکنون شکارچیان و کارکنان مزرعه برکه ها و مرداب های نزدیک به مزرعه را برای یافتن بقیه کروکودیل ها جستجو می کنند. هنوز بیش از 50 کروکودیل فراری آزادانه در منطقه می چرخند.

کشاورزان منطقه نگرانند که کروکودیل های فراری از طریق جاده ای باریک که مزرعه را از آبراهه کامائو جدا می کند به آب های کانال رخنه کرده باشند. برای به دام انداختن یک کروکودیل 60 کیلوگرمی هشت مرد با کمک تورهای ماهیگیری و طناب بیش از یک ساعت با خزنده جدال کردند.

در عین حال، به دلیل مجاورت مزرعه پرورش کروکودیل با یک مدرسه ابتدایی آموزگاران و والدین دانش آموزان نگران جان آنها هستند. منطقه کامائو از شبکه ای از آبراهه‌ها و رودخانه ها پوشیده شده و کروکودیل های فراری می توانند خطری مهلک برای کودکانی باشند که داخل آب شده و شنا می کنند. مترجم: بهرام افتخاری.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها