خبر داغ

یک خبر تلخ وتا حدودی شیرین برای هواداران Bayonetta. پلاتینوم گیمز رسما خبر ساخت دومین قسمت از این عنوان محبوب را اعلام کرد.
کد خبر: ۵۰۷۶۲۱

 اما تلخی خبر اینجاست که دومین قسمت این عنوان، به طور انحصاری برای کنسول WiiU منتشر می‌شود، علاوه بر این تیم سازنده بازی از Project P100 به The Wonderfull 101 تغییر نام داده است.

 

 

 

دو نفر از سازندگان بازی ARMA III به جرم جاسوسی، توسط مقامات یونانی دستگیر شدند. ظاهرا این دو نفر در حال عکاسی از پایگاه‌های نظامی بوده‌اند و تعدادی عکس و فیلم هم از آنها ضبط شده است. قرار است در اولین فرصت آنها به دادگاه میتیلینی (از توابع یونان) منتقل و محاکمه شوند.

 

 

مدیر ارشد اجرایی Insomniac Games، خالق سری بازی‌های Ratchet and Clank، طی مصاحبه‌ای از رویکرد تازه شرکت به بازی‌های آنلاین صحبت کرد. گفتنی است نام تازه‌ترین عنوان این شرکت، یعنی Overstrike به Fuse تغییر کرده است.

 

 

کنسول تازه نینتندو، WiiU بیست و هشتم آبان امسال به بازار خواهد آمد. نسخه معمولی به رنگ سفید، همراه یک دسته و هشت گیگابایت حافظه، به قیمت 299 دلار و نسخه دلوکس با 32 گیگابایت حافظه، همراه استند دسته و نگهدارنده کنسول، به رنگ مشکی و با قیمت 350 دلار به بازار عرضه خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها