مدیر راهداری مازندران :

جاده کندوان مسدود می‌شود

مدیر راهداری اداره کل راه و شهرسازی مازندران گفت: امکان تردد وسائط نقلیه از ساعت هشت تا ساعت 12 فردا دوشنبه در محور کندوان میسر نیست.
کد خبر: ۵۰۵۲۰۹

 عباسعلی نجفی در گفتگو با ایرنا ، افزود : این اقدام به منظور انجام عملیات جلوگیری از سقوط سنگ های معلق در محور کندوان صورت می گیرد.

وی گفت : رانندگان وسایل نقلیه می توانند ضمن رعایت کلیه نکات ایمنی ، از طریق دیگر محورهای ارتباطی مازندران تردد کنند.

او افزود : مرکز اطلاعات راه های مازندران نیز با دو شماره تلفن 141 (گویا) و 2222320 (شبانه روزی) و همچنین سامانه پیام کوتاه 10000141 آماده پاسخ گویی به مسافران و شهروندان مازندرانی برای اطلاع از آخرین وضعیت راه های استان است.

سرهنگ جعفر محمدنژاد، رئیس پلیس راه استان مازندران نیز گفت : جاده کندوان در حوزه استحفاظی استان های مازندران و البرز به منظور عملیات جلوگیری از سقوط سنگ های معلق و پیشگیری از وقوع حوادث ناگوار مسدود می شود.

وی با اشاره به اعمال محدودیت ترافیکی در این محور مواصلاتی در این روز ، افزود : امکان تردد خودروها از ساعت پنج صبح تا ساعت 12 از مرزن آباد به سمت مازندران وجود ندارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها