«امید عزیزی» درباره اقدامات انجام شده در مورد بنای تاریخی خانه عضدی گفت: اداره کل میراث فرهنگی استان در سال 1387 نسبت به مرمت و استحکام بخشی تزئینات داخلی و بیرونی، نقاشی های بیرونی سقف، مرمت تزئینات و حصارکشی دور تالار بنا اقدام کرده است.
وی با بیان اینکه در سال 1391 نیز نسبت به تامین اعتبار لازم به منظور مرمت اضطراری این بنای تاریخی اقدام خواهیم کرد، افزود: در راستای حفاظت از بنای ارزشمند تاریخی خانه عضدی، عرصه و عیان این بنا در سال 1384 با شماره 15223 در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.
خانه سرهنگ عضدی واقع در خیابان ابوذر غفاری شهر سیاهکل مربوط به اواخر دوره قاجاریه است. این بنای دو اشکوبه با زیربنای حدود 220 مترمربع از جمله بناهای شاخص استان محسوب می شود. پوشش سفال قرمز رنگ بام، گچبری های زیبا و پرکار نمای بیرونی خانه، اروسی های قدیمی با تزئینات گره چینی و شیشه های الوان جلوه ای خاص به این بنای تاریخی بخشیده است.(میراث آریا)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم