پلیس در تعقیب شست وشو دهنده گربه

ویدئوی چهار دقیقه‌ای منتشر شده روی شبکه اینترنت که گربه‌ای را در حال شسته شدن در ماشین لباسشویی نشان می‌دهد پلیس را وادار به پیگیری قضیه کرده است.
کد خبر: ۴۸۶۷۸۲

ویدئوی منتشر شده ابتدا گربه را که پرنسس نام دارد نشان می‌دهد که گوشه‌ای از خانه در حال استراحت است و سپس صاحبش در حالی که توضیحاتش روی فیلم شنیده می‌شود او را داخل ماشین لباسشویی می‌اندازد و آن را روشن می‌کند.

حیوان نگون بخت پس از سه دور شست وشو کوتاه مدت از ماشین بیرون کشیده می‌شود و با وجود اتفاق دلخراشی که برایش افتاده دوباره به گوشه‌ای از خانه رفته و استراحت می‌کند.

ماموران پلیس پس از شکایت چند بیننده و انجمن حمایت از حیوانات در کمبریج شایر سعی دارند صاحب بی‌رحم حیوان را به‌خاطر رفتار وحشیانه و ارسال ویدئوهای ناراحت‌کننده روی اینترنت شناسایی و دستگیر کنند.(جام جم - ضمیمه تپش) (دیلی تلگراف)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها