رییس مرکز آمار اعلام کرد:

کاهش نرخ بیکاری در سال 90

رییس مرکز آمار ایران با بیان این‌که آمار این مرکز متاثر از گرایشات سیاسی نیست، از ایجاد یک میلیون و 375 هزار شغل در سال گذشته خبر داد و گفت: نرخ بیکاری در سال 90 با کاهش 1.2 درصدی نسبت به سال 89 به 12.3 درصد رسیده است.
کد خبر: ۴۷۳۳۹۳

عادل آذربا بیان این‌که عمده آمار و آرقامی که درباره‌ی اشتغال اعلام می‌شود، مبتنی بر طرح نیروی کار مرکز آمار ایران است، اظهار کرد: ما به عنوان یک مرجع حرفه‌ای و رسمی با استدلال‌هایی که مراجع و افراد مختلف اعلام می‌کنند، کاری نداریم و مبنای اطلاع‌رسانی آمار دقیقی است که از طرح نیروی کار مرکز آمار ایران که به صورت فصلی انجام می‌گیرد، به دست می‌آید.

وی با اشاره به این‌که این روش استاندارد بین‌المللی بوده و در کل دنیا رایج است، تصریح کرد: تعریف این استاندارد همان تعریف سازمان بین‌المللی کار (ILO) است، اما چارچوب آن با چارچوب بخش آماری سازمان ملل (UNSD) یکسان است و ما نیز به رغم همه بحث‌ها سعی کرده‌ایم این چارچوب را رعایت کنیم.

رییس مرکز آمار ایران با تاکید بر این‌که مبنای سنجش نرخ بیکاری از سال 1384 تاکنون یکسان بوده‌ است، خاطرنشان کرد: تعریف نرخ بیکاری یک ساعت همان ملاک و معیاری است که از سال 1384 رایج شده است و براساس این استاندارد نرخ بیکاری سال 1389، 13.5 درصد با سه میلیون و 200 هزار بیکار بوده است.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها