افزایش تولیدات صنعتی روسیه

جام جم آنلاین: آژانس فدرال آمار روسیه روز دوشنبه 16 اوت با صدور بیانیه ای اعلام کرد در 7 ماهه نخست سال 2004 میلادی تولیدات صنعتی روسیه 7 درصد نسبت به مدت مشابه در سال 2003 میلادی افزایش داشته است.
کد خبر: ۴۶۴۱۳

russia2

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، آژانس فدرال آمار روسیه در بیانیه خود اعلام کرد در 7 ماهه نخست سال 2004 میلادی میزان تولیدات صنعتی این کشور نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 7 درصد افزایش داشته است.
در ماه ژوییه سال 2004 میلادی تولیدات صنعتی روسیه نسبت به ماه ژوییه سال گذشته 6 درصد افزایش پیدا کرده است.
در این بیانیه آمده است در 7 ماهه نخست سال 2004 میلادی تولیدات بخش ساخت دستگاه ها و ماشین آلات صنایع تبدیلی فلزات بیشترین رشد را داشته و نسبت به 7 ماهه نخست سال 2003 میلادی 13.8 درصد افزایش نشان می دهد.

russia1

در همین مدت تولید صنایع شیمیایی و پتروشیمی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 8.6 درصد افزایش یافته است.
تولید صنایع مصالح ساختمانی در این مدت نسبت به 7 ماهه نخست سال گذشته 7 درصد افزایش پیدا کرده است اما در 7 ماهه نخست سال جاری تولید در بخش صنایع سبک نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 4.5 درصد کاهش نشان می دهد.

رشد 70 درصدی صادرات آهن و فولاد روسیه
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها