در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: آب سرد و نشاسته را مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا مایعی یکدست داشته باشید. مایع را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا گلوله نشود. بعد آن را از صافی رد کنید. مایعی که از صافی رد شده را روی حرارت ملایم بگذارید و شکر به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. حالا کره و گلاب را هم به بقیه مواد اضافه کنید و باز هم بزنید تا کاملاً سفت شود. توجه کنید که این مایع سریع ته میگیرد یا گلوله میشود. وقتی مواد داخل ظرف مثل خمیر شد، زیر گاز را خاموش کنید و روی یک سطح صاف مقداری پودر نارگیل بریزید و مقداری از خمیر آماده را با قاشق بردارید و روی پودر نارگیل بگذارید و اطراف آن را صاف کنید و مقداری پودر نارگیل هم روی آن بپاشید. سپس یک نیمه گردو را روی آن قرار دهید. در آخر هم به مدت 6 ساعت باسلقها را داخل یخچال بگذارید و سپس میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور مطرح شد