دیروز دوباره جشن تولد نبوغ فکری و عقلی جوانان و نوجوانان ما بود.
دیروز جشن تکلیف مردم آرمان شهر حضرت امام(ره) بود، پیر و جوان، زن و مرد همه و همه با هر سلیقه و گرایشی که داشتند برای ادای تکلیف، پای صندوقهای رای حاضر شدند تا حماسه سترگ 12 اسفند 1390 را در آخرین روزهای سال بر پیشانی تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی حک کنند.
دیروز روز حماسه بود، حماسهای که ملت رشید، شجاع و غیور ایران اسلامی برای رسیدن به آن لحظهشماری میکردند و با چه شور و شعف خود را پای صندوقهای رای رساندند.
دیروز در جای جای این سرزمین پهناور حماسههایی خلق شد که قلم ناتوانتر از آن است که بتواند آن را ترسیم کند و به حافظه تاریخ بسپارد.
دیروز همه آمده بودند، برای سربلندی و سرافرازی این نظام مقدس تا پایدارتر از هر روز و هر زمان دیگر باشد و چه صحنههای زیبایی که با این حضور شکوهمند خلق شد. دیروز آنها که احساس تکلیف کرده بودند، زودتر آمده بودند.
جالب بود پیرمردان قد خمیده و جوانان رشید را با چهرهای شاداب میدیدیم که دل در رضایت خالق متعال سپرده بودند.
دیروز روز عمل به تکلیف بود و انجام وظیفه؛ روز رقابت و قبول مسوولیت برای نامزدها و آحاد مردم و امروز روز رفاقت.
روز همدلی، روز جشن پیروزی بر دشمنان، آنان که با گستاخی مردم فهیم ایران اسلامی را از این حضور شکوهمند برحذر میداشتند و چه کور خوانده بودند، ملت ما به عهد معهود خود وفادار خواهد ماند.
محمد خامهیار - جام جم
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد