در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش از شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران (شاتا)، مهدی غضنفری در مراسم افتتاح 14 طرح صنعتی، معدنی و معدن جدید افزود: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته برای افق 1404 قرار است ظرفیت تولید مس تا آن زمان به سه برابر رقم کنونی یعنی 660 هزار تن برسد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: هم اکنون در حوزه مس بیش از 100 معدن شناسایی شده که قرار است مجتمع مس سرچشمه با کمک بخش خصوصی در هر کدام از این معادن سرمایه گذاری داشته باشد.
غنضفری به دستورات رییس جمهوری برای بهبود وضعیت اشتغال پرسنل بخش مس و این که قرار است ظرف مدت حداکثر سه ماه به این موضوع رسیدگی شود اشاره کرد و گفت: این اقدام مناسب برای تمامی فعالیت های خوب این بخش در خصوص 14 طرح اجرا شده، صورت می گیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران منابع غنی کشور را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد هم اکنون جمهوری اسلامی ایران به داشتن منابع گازی و نفتی در دنیا شناخته شده است.
غضنفری تاکید کرد ایران در حوزه معدن جزو 10 کشور برتر معدنی به لحاظ حجم ذخایر و تنوع معدن است.
وی ذخایر قطعی ایران را در حوزه معدن 35 میلیارد تن و ذخایر احتمالی آن را نیز 22 میلیارد تن بیان کرد و گفت: مجموع این ذخایر 57 میلیارد تن به ارزش 770 میلیارد دلار می شود که حجم عظیمی از سرمایه گذاری و اشتغال در حوزه معدن را در بر می گیرد و این امر نشانگر توجه زیاد دولت های نهم و دهم به موضوع مس است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان این که کشور در حوزه معدن و صنایع معدنی رتبه خوبی دارد، افزود: هم اکنون ایران در تولید مس، سیمان، فولاد و استخراج سنگ های تزئینی به ترتیب رتبه های هفتم، نهم، هفدهم و سوم جهان را به خود اختصاص داده است و بزرگترین تولید کننده سولیوم در خاورمیانه است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: