کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف زیاد نمک، بیماری آسم را تشدید می‌کند.‌ سعیده معانی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: کاهش مقدار مصرف نمک در رژیم غذایی باعث بهبود التهاب راه‌های تنفسی و افزایش اکسیژن ورودی به جریان خون می‌شود.
کد خبر: ۴۵۲۴۴۴

معانی با بیان این‌که مصرف بالای نمک باعث کاهش فعالیت‌های ریوی می‌شود، گفت: غذاهای پر نمک منجر به بروز مشکلاتی مثل فشار خون بالا، تورم ریوی و انسداد مسیر تنفسی می‌شود.

کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف نمک زیاد همچنین باعث افزایش احتباس مایعات در بدن می‌شود و کم شدن آن در این شرایط حدود 2 لیتر از مایعات بدن (2 کیلو گرم از وزن بدن) را کاهش می‌دهد.

معانی افزود: در بسیاری از خانم‌هایی که دچار ورم قوزک پا و تنگ شدن انگشتر در دستشان هستند، با کاهش مصرف نمک در غذای خود، ورم بدن آنها بسیار کاهش می‌یابد.

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها