پرسپولیس از چاله به چاه نیفتد!

پرسپولیس وضعیت شکننده‌ای دارد و باید مراقب بود تا این تیم بحران‌زده از چاله به چاه نیفتد. هرچند که شکست سنگین از استقلال و حذف از گردونه رقابت‌های جام حذفی شرایط روحی بدی را در اردوی پرسپولیس به​وجود آورده ، اما یقینا دنیا برای این تیم و طرفدارانش به آخر نرسیده است و باید با تصمیمی درست شرایطی را ایجاد کرد تا این تیم با بیرون کشیدن خود از وضعیت بحرانی موجود، راه نجات و رسیدن به سر منزل مقصود را بپیماید.
کد خبر: ۴۴۴۹۴۷

محمد رویانیان، مدیر عامل پرسپولیس که به گفته خود از بدو حضورش در راس باشگاه مجبور به قرض گرفتن 2 میلیارد تومان شده تا پاسخگوی مطالبات مالی کادر فنی و بازیکنان این تیم باشد، طی این مدت روزهای سختی را پشت سر گذاشته است. روزهایی که شاید در طول عمرش تا به امروز با آنها سر و کار پیدا نکرده بود و اصولا هیچ فکر نمی‌کرد که وضعیت سرخ‌ها این‌قدر بحرانی باشد. شاید او اگر از قبل به این نتیجه می‌رسید با ساز و کار دیگری وارد عرصه مدیریتی پرسپولیس و فوتبال می‌شد. فوتبالی که هیچ نکته پنهانی ندارد و همه چیزش در یک اتاق شیشه‌ای مورد نقد و قضاوت مخاطبان قرار می​گیرد. رویانیان که سرانجام به این نتیجه رسید دیگر نباید روی حمید استیلی توقف کند، طی 48 ساعت گذشته به صورت جدی‌تری گزینه جانشینی این مربی ناکام را مورد توجه قرار داده است تا در کوتاه مدت با خروج تیم از بحران موجود، شوکی مثبت را به تار و پود بدنه نحیف پرسپولیس وارد کند.
هر چند که تصور می‌شد با توجه به آغاز پروژه مذاکره پرسپولیس با مربیان خارجی (جهت تصدی هدایت پرسپولیس از فصل آینده لیگ) رویانیان گزینه‌های دست به نقدی را در جیب داشته باشد، اما او دیروز بدون نام بردن از کسی اعلام کرد که سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شده و طی امروز (یکشنبه) معرفی خواهد شد. او تنها به گفتن این جمله بسنده کرد که این مربی قطعا خارجی خواهد بود. هر چند که مسوولان باشگاه پرسپولیس برای این انتخاب خود دلایلی خواهند داشت، اما طبق وظیفه باید خدمت محمد رویانیان اعلام کنیم که چاره درد پرسپولیس در کوتاه‌مدت مربی خارجی نیست. این مربی هر چند هم که بزرگ باشد تا بخواهد با اوضاع و احوال این روزهای پرسپولیس آشنا شود به زمان نیاز خواهد داشت . به همین دلیل، معتقدیم پرسپولیس در شرایط حاضر به یک مربی ایرانی نیاز دارد، مربی ای که پرسپولیس را از هر حیث بشناسد و تجربه کار در شرایط بحرانی را دارا باشد. شاید بد نباشد که ذهن مسوولان پرسپولیس را ارجاع دهیم به دو ماه قبل و اختلافی که بر سر ادامه همکاری حمید استیلی یا قطع آن در هیات مدیره باشگاه شکل گرفت. اختلافی که به حذف محمد پنجعلی منــجر شد، اما شاید اگر آن موقع به جان کلام پنجعلی توجه می‌شد و بی جهت بر ابقای استیلی تاکید نمی‌کردند، الان پرسپولیس شرایطی متفاوت می‌داشت و شرایط به اینجا ختم نمی‌شد که بعد از مرگ سهراب به فکر چاره جویی بر آیند.

حجت‌اله اکبرآبادی / دبیر گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها