دنیس ریچی درگذشت

دنیس مک‌آلیستر ریچی هفته پیش در 70 سالگی درگذشت. او که در فضای مجازی با نام dmr فعالیت می‌کرد، دانشمند علم رایانه بود و در شکل‌گیری عصر دیجیتال نقش مهمی را ایفا کرد.
کد خبر: ۴۳۶۶۹۵

 دنیس ریچی را بیشتر به‌خاطر خلق زبان برنامه‌نویسی C می‌شناسند که امروزه در سیستم‌های عامل، سیستم‌های تعبیه شده و نرم‌افزارهای کاربردی نقش بسزایی دارد و تأثیر بسیاری بر زبان‌های برنامه‌نویسی مدرن گذاشته است. او ‌همراه کن تامپسون موفق شد سیستم عامل یونیکس را راه‌اندازی کند.

ریچی و تامپسون سال ۱۹۸۳ جایزه تورینگ را از آن خود کردند و از IEEE مدال هامینگ را گرفتند. او سال ۲۰۰۷ از ریاست دپارتمان تحقیقاتی فناوری‌های نرم‌افزارهای سیستمی بازنشسته شد.

دنیس ریچی، فارغ‌التحصیل دانشگاه هاروارد است و در رشته‌های فیزیک و ریاضیات کاربردی تحصیل کرده است. او فعالیت تحقیقاتی‌اش را در مؤسسه تحقیقات علوم محاسباتی آزمایشگاه‌های بل آغاز کرد.

ریچی که متولد 1941 بود، سرانجام ۱۲ اکتبر ۲۰۱۱ در خانه خود فوت کرد. او طی چند سال اخیر از بیماری قلبی و سرطان پروستات رنج می‌برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها