آسیب‌شناسی سیستم بانکی کشور

کارگروه طرح تحول بانکی با محور نظارت با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانک‌ها برگزار شد. به گزارش واحد مرکزی خبر، در این نشست راهکارهای تقویت شبکه نظارتی در بانک‌ها بویژه نظارت بر اعتبارات بررسی شد.رئیس کل بانک مرکزی گفت: شیوه گشایش اسناد اعتباری (LC) در حال حاضر فاقد پشتوانه لازم نظارتی است و اگر اصلاح نشود در آینده هم ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.
کد خبر: ۴۳۲۷۹۱

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به گستردگی شبکه بانکی کشور بر ضرورت تقویت نظارت‌های داخلی بانک‌ها تاکید کرد و گفت: برای نظارت حدود 8 مرحله در نظر گرفته شده است.محمود بهمنی در پایان نشست اعضای کارگروه طرح تحول نظام بانکی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت: هم اکنون در شبکه بانکی کشور حدود 19 هزار واحد و نزدیک به 200 هزار کارمند فعالند و به طور طبیعی بانک مرکزی نمی‌تواند به طور مستقیم بر همه آنها نظارت کند و باید نظارت داخلی بانک‌ها تقویت و بازرسی‌ها دقیق‌تر و بیشتر شود.

وی بررسی راه‌های تقویت نظارت‌ها و افزایش دقت در بازرسی‌ها را از محورهای نشست امروز کار گروه طرح تحول نظام بانکی دانست و گفت: با تقویت نظارت بر واحدهای بانکی و بازرسی‌ها بهتر و سریع‌تر می‌توان به واقعی بودن اسناد بانکی و مصرف درست منابع پی برد. رئیس کل بانک مرکزی همچنین از اتفاق نظر اعضای کار گروه طرح تحول نظام بانکی برای تقویت نظارت‌های داخلی و مسوولیت بیشتر سرپرستی‌های بانک‌ها در این باره خبر داد.وزیر اقتصاد نیز گفت: در طرح تحول بانکی 3 رده نظارتی باید همزمان به اجرا درآید تا ایمنی و سلامت عملیات بانکی تضمین شود.حسینی ادامه داد: نظارت عالی یا حاکمیتی، نظارت‌های داخلی و نظارت‌های متقابل یا ضربدری باید در شبکه بانکی ایجاد شود تا جلوی سوءاستفاده از منابع تسهیلات یا اعتبار گرفته شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها