آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش ایسنا، سرهنگ عبدالعلی عبدیپور با اعلام این خبر، افزود: پس از انجام کارهای اطلاعاتی لازم، مشخص شد یک دستگاه وانت نیسان به رانندگی فردی به نام «ف–د» به طرز ماهرانهای اقدام به جاسازی کالای دخانی از نوع سیگار در بین کالاهای مواد خوراکی کرده و قصد حمل آن به خیابان 13 آبان شهر یاسوج را دارد.
وی افزود: برهمین اساس و پس از انجام تعقیب و مراقب لازم به محض توقف خودرو در این خیابان و خالی کردن کالاهای موادخوراکی کالای دخانی مشاهده شد که خودرو برای بررسی بیشتر به یگان منتقل و پس از بازرسی از این خودرو 135 هزار نخ سیگار به ارزش 34 میلیون و 540 میلیون ریال کشف و ضبط شد.
رییس پلیس آگاهی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه پرونده تکمیل و به همراه کالای مکشوفه تحویل اداره گمرک شده است، تصریح کرد: مطابق تحقیقات صورت گرفته این کالاها از شهر شیراز بارگیری شده راننده قصد حمل آن به شهر یاسوج را داشت.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....