با حضور رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب

امام جمعه جدید یزد معرفی شد

آیت‌الله ناصری امروز در مراسمی به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با حضور رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب معرفی شد.
کد خبر: ۴۱۸۵۹۰

به گزارش واحد مرکزی خبر، حجت الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب در این مراسم ضمن ابلاغ حکم انتصاب آیت‌الله ناصری به عنوان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد از سوی رهبر انقلاب اسلامی، یاد و خاطره شهید محراب حضرت آیت الله صدوقی را گرامی داشت و از حضور پر شور مردم در تشییع پیکر مرحوم حجت الاسلام والمسلمین صدوقی قدردانی و آن را نشانه ولایتمداری مردم یزد توصیف کرد.

در این مراسم که حجت الاسلام والمسلمین تقوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، آیت الله وافی نماینده مردم استان یزد در مجلس خبرگان رهبری، نمایندگان مردم یزد در مجلس شورای اسلامی و مسوولان محلی حضور داشتند، حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی با اشاره به این که یکی از ویژگی‌های خوب رهبری توجه به نیازمندان و مستضعفان است، به مسوولان توصیه کرد خدمت به خلق بویژه مستضعفان و نیازمندان را سرلوحه کار خود قرار دهند.

رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی به بیداری اسلامی و خیزش‌های مردمی در برخی کشورهای عربی اشاره کرد و گفت: این خیزش مردمی هم اکنون به برخی کشورهای اروپایی نیز سرایت کرده و آن نشانه بیداری مردم و مبارزه با ظلم است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور هم با اشاره به شخصیت بی بدیل شهید محراب حضرت آیت الله صدوقی، به بیان ویژگی‌های آن شهید بزرگوار پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی یاد و خاطره مرحوم حجت الاسلام والمسلمین محمد علی صدوقی را گرامیداشت و گفت: از ان فقید سعید یاد خیر، خدمت و تلاش به یادگار مانده است.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور همچنین از آیت الله ناصری به عنوان شخصیتی فرهیخته و عالم با سعه صدر و دقت یاد و اظهار امیدواری کرد آیت الله ناصری راه شهید محراب و امام جمعه فقید یزد را بر اساس سیاست‌های رهبری ادامه دهد.

حجت الاسلام والمسلمین تقوی افزود: نظام اسلامی به عنوان مکتب قوی و غنی برای دستیابی به اهداف الهی و انسانی مسیرهایی را مشخص کرده که بخشی از آنها از طریق نماز جمعه دنبال می‌شود.

وی گفت: متولی نماز جمعه در حکومت اسلامی حاکم اسلامی و رهبری است که در هر شهر و دیار نماینده ایشان نماز جمعه را اقامه می‌کند و هم اکنون در هفتصد شهر کشور، این نماز پرصلابت اقامه می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد هم در این مراسم یاد و خاطره امام جمعه فقید یزد را گرامی داشت.

در این مراسم همچنین آیت‌الله ناصری خدمت به بندگان خدارا وظیفه و اولویت کار خود دانست و اظهار امیدواری کرد بتوان این مسوولیت خطیر رابه خوبی انجام داد.

فرزند امام جمعه فقید یزد هم در این مراسم انتخاب شایسته آیت الله ناصری را تبریک گفت وبا اشاره به تجربه موفق ایشان در شهرکرد افزود: باید همه تابع نماینده رهبری باشیم و در این مسوولیت بزرگ به ایشان کمک کنیم.

حجت الاسلام صدوقی از آحاد مردم دارالعباده که با حضور پرشور خود در مراسم بزرگداشت یاد و خاطره امام جمعه فقید یزد شرکت کردند قدردانی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها