در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
آلن ژوپه به رادیو انفو فرانسه گفت : حکومت لیبی در حال اعزام پیام رسان هایی به بسیاری از کشورها از جمله به ترکیه، به آمریکا، به فرانسه است که می خواهند درباره خروج سرهنگ قذافی بحث کنند.
اما ژوپه افزود که این تماس ها در حد مذاکره نیست.
فرانسه براساس قطعنامه سازمان ملل که خواهان حفاظت از غیرنظامیان لیبی می شود، نقشی کلیدی در شروع عملیات ناتو علیه نیروهای نظامی آن کشور داشته است.
آلن ژوپه روز سه شنبه به رادیو انفو گفت: "ما پیام رسان هایی را پذیرفته ایم که می گویند: قذافی آماده رفتن است. بیایید درباره آن بحث کنیم."
به گفته ژوپه در این مقطع تماس هایی برقرار است اما هنوز مذاکره ای در جریان نیست.
ژوپه اسامی پیام رسان ها را فاش نکرد.
برنارد والرو سخنگوی وزارت خارجه فرانسه گفت: اینها افرادی هستند که می گویند به نمایندگی از سوی قذافی می آیند. مهم این است که ما هم همین پیام را بفرستیم و در این باره با متحدان خود تماسی نزدیک داشته باشیم.
همزمان پارلمان فرانسه درحال بحث درباره ادامه حملات هوایی در لیبی است. چهار ماه از شروع این عملیات می گذرد.
فرانسوا فیون نخست وزیر فرانسه به پارلمان گفت که راه حلی سیاسی درحال شکل گرفتن است.
به عقیده تحلیل گران ، هرچند ممکن است معلوم شود در این مورد بزرگنمایی شده است، اما به نظر می رسد که فرانسوی ها که نیروی محرکه عملیات لیبی هستند درحال نشان دادن اولین نشانه ها به سوی نقطه پایانی بر این بحران باشند.
انقلابیون شرق لیبی و مناطقی از غرب این کشور را کنترل می کنند، اما تاکنون حرکتی قاطعانه به سوی طرابلس، پایتخت لیبی که قذافی در آنجا سنگر گرفته نداشته اند.
فرانسه و سایر کشورهای ائتلاف اصرار می ورزند که شرط پایان خصومت ها کناره گیری رهبر لیبی از قدرت است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: