با 2/25 میلیارد مترمکعب ذخیره آب به ثبت رسید؛

موجودی 63 درصدی آب سدهای کشور

حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون بدون تغییر در مقایسه با زمان مشابه سال آبی گذشته 6/25 میلیارد مترمکعب ثبت شد.
کد خبر: ۴۰۶۳۰۷

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری وزارت نیرو، این میزان در مقایسه با هفته گذشته نزدیک به 100 میلیون مترمکعب افزایش داشته است.

مجموع ظرفیت مخازن سدهای کشور در زمان حاضر 40 میلیارد و 800 میلیون مترمکعب است که 8/62 درصد آن هم اکنون از آب پر شده است.

حجم آب ورودی به مخازن سدهای کشور نیز در پایان هفته گذشته بیش از 27 درصد کمتر از زمان مشابه پارسال گزارش شد.

حجم آب ورودی به مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون با 9 میلیارد و 500 میلیون مترمکعب کاهش در مقایسه با زمان مشابه پارسال به 25 میلیارد و 200 میلیون مترمکعب رسید.

حجم آب ورودی به مخازن سدهای کشور در هفته گذشته نزدیک به 800 میلیون مترمکعب افزایش نشان می‌دهد.

براساس این گزارش، حجم آب خروجی از سدهای کشور نیز در زمان مورد بررسی 17 میلیارد و 300 میلیون مترمکعب ثبت شده است.

بر اساس این گزارش، این میزان در مقایسه با زمان مشابه پارسال چهار میلیارد و 700 میلیون مترمکعب کاهش و در مقایسه با هفته گذشته نزدیک به 800 میلیون مترمکعب افزایش نشان می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها