آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمریکایی یو اس ای تودی، "بنی جو استیوانز " 52 ساله سه شنبه عصر با تزریق ترکیبی جدید از سمهای کشنده در ایالت میسیسیپی آمریکا اعدام شد.
استیوانز که به دلیل قتل محکوم به اعدام شده بود در ساعت 6:22 دقیقه روز سه شنبه در زندان ایالتی "پارچمن " با تزریق ترکیبی جدید از داروهای "پنوباربیتال "، "پاوولون " و "پتاسیم کلراید " از پای در آمد.
بر اساس اعلام خبرگزاری آسوشیتدپرس قرار است دو نفر دیگر نیز در ماه جاری میلادی در ایالت میسیسیپی اعدام شوند.
اعدامها به روشهای غیرمعمول در آمریکا در حالی ادامه دارد که سازمان عفو بینالملل در گزارش سالانه خود از آمریکا به دلیل نقض حقوق بشر در زمینه اعدامها بشدت انتقاد کرده است.
"ترزا لوئیس " نیز سال گذشته در حالی به همین روش اعدام شد که به گفته روانشناسان و پزشکان آمریکایی وی دچار اختلال ذهنی بود و بر اساس قانون نمیبایست اعدام میشد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....