تجری در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد

حل‌مشکل ‌سند زمین‌های مناطق جنگی

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: با مصوبه امروز مجلس معضل نداشتن سند زمین های مناطق جنگی حل خواهد شد.
کد خبر: ۴۰۰۲۵۹

فرهاد تجری نماینده قصرشیرین و سر پل ذهاب در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین گفت: در جلسه امروز چهارشنبه مجلس در هنگام بررسی لایحه بودجه اینجانب پیشنهادی مطرح کردم که نمایندگان به آن رای مثبت دادند و بر این اساس بزودی مشکل بسیاری از مناطق جنگی در استان های کرمانشاه، ایلام، کردستان، خوزستان و آذربایجان غربی حل خواهد شد.

وی افزود: به موجب این پیشنهاد، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مکلف شد 2 درصد از اعتبارات تملک دارایی خود را به صدور اسناد مالکیت و املاک و زمین های مناطق جنگی و کمتر توسعه یافته کشور اختصاص دهد.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: با این مصوبه، معضل نداشتن سند مناطق جنگی که بیش از 20 سال از آن می گذرد و متاسفانه مردم این مناطق را آزار می دهد، حل خواهد شد.

تجری گفت: سند زمین های مناطق جنگی متأسفانه به موجب قانون نحوه صدور اسنادی که براساس جنگ و حوداث غیرمترقبه از بین رفته است، باطل شدند و متاسفانه علیرغم 20سال از تصویب این قانون مردم فاقد سند می باشند که با مصوبه امروز مجلس کمکی به آنان خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها