کشف 8 تن شکلات فاسد در قم

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم از کشف 8 تن شکلات تاریخ مصرف گذشته و فاسد در مدت زمان اجرای طرح نوروزی در این استان خبر داد.
کد خبر: ۳۹۲۸۱۰

مجتبی احمدزاده امروز در گفت‌وگو با فارس در قم با اشاره به اینکه از سوی دانشگاه علوم پزشکی قم طرح نظارت نوروزی به اجرا در آمد، اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح از سوی تیم‌های بازرسی و نظاتی، بازرسی مستر از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی انجام شد.

وی تصریح کرد: با اجرای این طرح تلاش کردیم که بتوانیم زمینه حفظ سلامت و آرامش خاطر زائران و مسافران نوروزی را فراهم کنیم و مسافران با آسایش خاطر بتوانند نسبت به تهیه و مصرف مواد غذایی اقدام کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین از انجام 180 مورد بازرسی از زمان آغاز اجرای این طرح خبر داد.

وی با اشاره به مهم‌ترین کشفیات صورت گرفته خاطرنشان کرد: با بازرسی‌های صورت گرفته 8 هزار و 500 کیلوگرم شکلات تاریخ مصرف گذشته کشف و ضبط شد.

احمدزاده عنوان داشت: همچنین با بازرسی‌های صورت گرفته 10 تن دوغ تاریخ مصرف گذشته کشف و ضبط شد.

وی انجام آزمایش و کنترل بهداشتی مواد غذایی را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: در مدت زمان اجرای طرح نوروزی تاکنون 380 مورد آزمایش بر روی مواد غذایی انجام شده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم نظارت بر نحوه توزیع دارو را مورد تاکید قرار داد و گفت: ما تاکنون نسبت به انجام 107 مورد بازرسی و بازدید از داروخانه‌ها اقدام کرده‌ایم و بر نحوه عرضه دارو نیز نظارت جدی صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه طرح نوروزی تا 15 فروردین ماه ادامه دارد، اظهار داشت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با شماره تلفن 6162644 در میان بگذارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها