5 تله فیلم نوروزی برای شبکه 4

رحمان سیفی‌آزاد، مدیر گروه نمایش و فیلم شبکه 4 از تولید 10 تله‌فیلم خبر داد که 5 فیلم برای پخش در ایام نوروز آماده می‌شود. سیفی‌آزاد، مدیر گروه نمایش و فیلم شبکه 4 درباره تولیدات این گروه برای ایام نوروز به مهر گفت: در حال حاضر در گروه 10 تله فیلم تولید می‌کنیم تا بتوانیم 5 فیلم تلویزیونی در ایام نوروز برای پخش از شبکه 4 آماده کنیم. تولید این تله‌فیلم‌ها تا قبل از نوروز به پایان می‌رسد و بعد برای ایام نوروز انتخاب می‌شوند.
کد خبر: ۳۸۶۵۴۵

مدیر گروه نمایش و فیلم شبکه 4 ادامه داد: پخش فیلم‌های نوروزی هم از 27 اسفندماه شروع می‌شود و تا 13 فروردین‌ماه ادامه دارد.

وی افزود: فیلم «سلام ناشر محترم» به کارگردانی مسعود جدی، تهیه‌کنندگی ناهید دل‌آگاه و بازی مهدی هاشمی و آزیتا حاجیان، فیلم «غبار زمان» به کارگردانی خسرو معصومی و تهیه‌کنندگی حسین مروی و فریدون جیرانی، فیلم «روز پنجم» به کارگردانی فریدون فرهودی و تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه، فیلم «سربازان اعدام» به کارگردانی پرویز شیخ‌طادی و تهیه‌کنندگی سیدعلیرضا خاتمی و فریدون جیرانی برای نوروز تهیه می‌شوند.

سیفی‌آزاد با اشاره به تولید دیگر تله‌فیلم‌ها گفت: فیلم‌های «از آغاز تا آغاز» به کارگردانی مهدی گلستانه و تهیه‌کنندگی داریوش ربیعی، فیلم «اشک انار» به کارگردانی فیاض موسوی و تهیه‌کنندگی حسین مروی، فیلم «انتهای بزرگراه» به کارگردانی فرزاد موتمن و تهیه‌کنندگی مهدی گلی‌زاده، فیلم «مرخصی کوتاه» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی ابوالفضل جلیلی و «همه افتادگان» به کارگردانی بهرام عظیمی و تهیه‌کنندگی علی پورکیانی و مرتضی آقاهرندی تولید می‌شوند تا نوروز روی آنتن بروند، البته تله‌فیلم‌های دیگری هم در این شبکه تهیه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها