اخبار بازار نفت

جام جم آنلاین: قیمت نفت روز دوشنبه 15 مارس که در آخر هفته گذشته در بازارها کاهش یافته بود بار دیگر دربازار افزایش پیدا کرد. دلیل عمده افزایش قیمت نفت در بازارها مصمم بودن سازمان کشورهای صادرکننده نفت
کد خبر: ۳۸۲۳۴
، اوپک ، برای کاهش سهمیه هایش از اول آوریل است.

 oil2

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، روز دوشنبه در بازار نفت لندن قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه آوریل 18 سنت افزایش یافت و به 32 دلار و 42 سنت رسید.
در بازار نفت نیویورک هر بشکه نفت خام سبک پایه تگزاس برای تحویل در ماه آوریل با 5 سنت افزایش 36 دلار و 24 سنت معامله شد.

oil1

بروس اورز تحلیلگر بازار نفت گفت: به نظر می رسد تصمیم سازمان اوپک برای کاهش سهمیه ها از روز اول آوریل قطعی باشد و همین مساله بازار را نگران کرده است.
وزیران نفت ونزوئلا و قطر روز دوشنبه تاکید کردند ، اوپک در تصمیم خود مبنی بر کاهش یک میلیون بشکه در روز از سقف تولید از روز اول آوریل تجدیدنظر نکرده و تاکنون هیچ یک از کشورهای عضو از تصمیم کاهش سقف تولید که در ماه فوریه در جلسه اوپک در الجزیره اتخاذ گردید ، منصرف نشده است.
بروس اورز افزود: عربستان سعودی برای موازنه بودجه اش در سال جاری نیاز دارد که قیمت هر بشکه از سبد نفتی اوپک در سطح 28 دلار باشد و این به مفهوم آن است که قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال بیش از 30 دلار می شود.

نیجریه : اوپک قیمت سبد نفت0 خود را افزایش دهد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها