متهمان را شناسایی کنید

کمپ ترک اعتیاد، پاتوق سارقان

فردی که به بهانه ترک اعتیاد، اقدام به سرقت منازل می‌کرد به همراه همدست نوجوانش در حین سرقت دستگیر شد.
کد خبر: ۳۷۶۹۸۹

  به گزارش ایسنا، 19 آذر سال‌جاری، مأموران گشت کلانتری 175 باقر‌آباد شهرری، سارق سابقه‌داری به نام «جعفر» را در حین سرقت از منزل دستگیر کردند.

با تشکیل پرونده مقدماتی و ارسال پرونده به دادگاه عمومی بخش کهریزک به دستور رجبی، قاضی شعبه 101 این دادگاه، پرونده برای رسیدگی تخصصی به کارآگاهان مبارزه با سرقت از منزل پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع داده شد.

کارآگاهان به محض ورود پرونده به پایگاه دریافتند، جعفر متهم سابقه‌داری است که تنها 40 روز از آزادی‌اش از زندان گذشته و بارها به اتهام سرقت‌های متعدد به ویژه سرقت از منزل دستگیر و روانه زندان شده و در آخرین پرونده‌اش در سال گذشته و پس از دستگیری با رأی قضائی به زندان و جریمه و رد مال به مالباختگان محکوم شده است.

این متهم سابقه‌دار ابتدا اتهام وارده را انکار کرده اما با توجه به مدارک، سرانجام به سرقت اعتراف کرده و همدست خود را جوان 18 ساله‌ای به نام «نیما» معرفی کرد که نیما نیز روز بعد از دستگیری جعفر در شهرری دستگیرشد.

با انتقال نیما، وی در اعترافات خود گفت که به دلیل متارکه والدینش، سالهاست که با مادر بزرگش زندگی می‌کند و حدود دو سال است که به اعتیاد روی آورده است.

وی در ادامه گفت که با اصرار یکی از دایی‌هایش که خود نیزمعتاد بود، برای ترک اعتیاد به یکی از دوستان قدیمی دایی‌اش به نام «جعفر» معرفی شدم.

بنا براظهارات متهم نوجوان، «جعفر»، نیما را اغفال کرده و پس از سرقت‌ها و برگشتن به خانه وی، مواد مصرف می‌کرده است.

کارآگاهان در این مرحله پرونده‌های سرقت در محدوده باقرآباد را خصوصأ پس از آزادی سارق سابقه‌دار جعفر تا زمان دستگیری وی مورد بررسی قرار دادند و با توجه به شیوه‌های سرقت این متهم و مقایسه با سرقت‌های اخیر(سرقت به شیوه تخریب در یا پنجره) پی بردند اغلب سرقت‌ها در دو ماه گذشته در این منطقه متعلق به «جعفر» است.

متهم با این اطلاعات تاکنون به بیش از 10 فقره سرقت منزل در محدوده باقرآباد اعتراف کرد که تعداد 9 فقره از محل سرقت‌ها شناسایی شد.

سرهنگ حسین عباسچیان رئیس پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر گفت: متهم سابقه‌دار انگیزه سرقت خود را اعتیاد شدید به مواد مخدر اعلام کرده است و با دستور قاضی پرونده مجوز قضائی انتشار بدون پوشش تصویر متهمان در جراید را صادرشد. لذا از تمامی مالباختگانی که در محدوده باقرآباد و اطراف، منزل آنها مورد سرقت قرار گرفته یا شکایتی از این افراد دارند، دعوت می‌شود به پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ یا شعبه 101 دادگاه عمومی بخش کهریزک مراجعه کنند.
 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها