مدیرکل محیطزیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: درآینده نزدیک با حضور معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان محیط زیست کشور، منطقه حفاظت شده دنا از سوی سازمان ملل به ذخیرهگاه زیستکره تبدیل خواهد شد.
به گزارش ایسنا، عطا پورشیرزاد مساحت مناطق حفاظت شده این استان را حدود 200 هزار هکتار عنوان کرد و افزود: 6 منطقه حفاظت شده و یک منطقه شکار ممنوع در سطح این استان وجود دارد.
کد خبر: ۳۶۷۲۲۸
وی اظهار کرد: در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد 2هزار گونه گیاهی و 390 گونه دارویی وجود دارد که حدود یکهزار گونه گیاهی در منطقه حفاظت شده دناست و از این تعداد 45 گونه بومی و منحصر به دنا هستند. مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد افزود: منطقه حفاظتشده دنا به تنهایی با اندازه 46 کشور دنیا گونه گیاهی آندومیک دارد. پورشیرزاد با بیان این که 2 گونه جانوری «دال» و «دلیجه» در این استان در حال انقراض هستند، تصریح کرد: 155 گونه جانوری پرنده، 24 گونه جانوری پستاندار، 20 گونه آبزی و 39 خزنده در مناطق حفاظت شده استان وجود دارد.