بسته سیاستی چای به دولت می‌رود

سرپرست سازمان چای کشور از خرید 115 هزار تن برگ سبز چای از چایکاران خبر داد و گفت: با ارایه بسته سیاستی چای به دولت تکلیف چای های خشک و سنواتی انبار شده مشخص می‌شود.
کد خبر: ۳۶۱۹۰۸

علی محرر در گفت و گو با مهر با اعلام اینکه مهلت خرید تضمینی برگ سبز چای تا پایان مهر ماه بود ، گفت: 115 هزار تن برگ سبز چای به قیمت 39 میلیارد تومان از چایکاران خریداری شد که تاکنون 30 میلیارد تومان از این رقم به چایکاران پرداخت شده است.

وی به ارایه بسته پیشنهادی سازمان چای کشور به دولت درباره چای خبر داد و افزود: در این بسته پیشنهادی زراعت در باغات چای، تعیین و تکلیف چایهای خشک و سنواتی بررسی شده است.

سرپرست سازمان چای کشور تصریح کرد: حدود 200 هزار تن چای سنواتی در انبارها موجود است که امیدواریم در قالب طرحهای جدید، این مشکل برطرف شود.

«محرر» در خصوص تعویق در پرداخت بدهی چایکاران افزود: به زودی بدهی سازمان بابت خرید چای به چایکاران پرداخت می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها