اخبار کوتاه عراق

جام جم آنلاین : عادل خلف رئیس پلیس شهر فلوجه گفت روز سه شنبه 13 ژانویه سربازان امریکایی با تیراندازی به سوی عده ای از مردم 2 نفر را کشته و 3 نفر را مجروح کردند.
کد خبر: ۳۵۱۶۵

 iraq2

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، وی افزود: سربازان امریکایی گفتند مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفتند و دست به تیراندازی زدند که در اثر آن 2 عراقی کشته و 3 نفر مجروح شدند.
عادل خلف از این که قربانیان این حادثه از اهالی غیرنظامی فلوجه بوده یا این که جزو مهاجمان بوده اند ، ابراز بی اطلاعی کرد.

iraq4

همچنین به گفته مقامات پلیس عراق دوشنبه شب 12 ژانویه 2 مامور پلیس در شهر موصل توسط افراد ناشناس به قتل رسیدند و مهاجمان موفق به فرار شدند.
در عین حال ، روز سه شنبه یک فروند بالگرد آپاچی از نوع AH60 در 35 کیلومتری شمال غرب شهر فلوجه در نزدیکی دریاچه تارتار هدف یک موشک قرار گرفت و سرنگون شد.
یک سخنگوی نظامی امریکا ، سقوط این بالگرد را تایید کرد ، اما از افشای دلیل این حادثه خودداری نمود.
وی فقط اشاره کرد که 2 سرنشین این بالگرد زخمی شده اند.
از اول ماه مه تاکنون 15 فروند بالگرد نظامی امریکا سرنگون شده اند که دستکم 9 فروند آنها هدف موشک قرار گرفته اند.

سربازان امریکایی 7 عراقی را کشتند
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها