اخبار بازار نفت

جام جم آنلاین : در پی یک تعطیلات طولانی ، قیمت نفت روز دوشنبه 29 دسامبر در بازارها متغیر بود ، در حالیکه قیمت نفت در بازار لندن به کندی افزایش داشت ، اما در بازار نیویورک کاهش می یافت.
کد خبر: ۳۴۳۰۷

 oil2

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، روز دوشنبه در مرکز بین المللی مبادلات نفت لندن قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه فوریه با 37 سنت افزایش به 29 دلار و 43 سنت رسید.
در بازار نفت نیویورک هر بشکه نفت سبک پایه تگزاس برای تحویل در ماه فوریه با 59 سنت کاهش 32 دلار و 27 سنت قیمت داشت.

oil4

کوین بلمکین کارشناس بازار نفت گفت: روز دوشنبه بازار نفت بسیار کم جنب و جوش بود و تعداد معاملات اندک بود.
بازار نفت 4 روز به دلیل تعطیلات کریسمس تعطیل بود و این هفته نیز به دلیل آغاز سال نو میلادی یک هفته کوتاه کاری در پیش است.
وی افزود: در بازار لندن قیمت ها به کندی افزایش یافت ، اما در بازار نیویورک به دلیل فروش سلف خران برای کسب سود قیمت نفت کاهش پیدا کرد.

اخبار بازار نفت
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها