تله

کد خبر: ۳۴۲۷۳۷

گرازها ابتدا نگران به نظر می‌رسیدند اما بعد از مدتی مشغول خوردن غذاها شدند. آنها هر روز سراغ غذاها می‌آمدند و روستاییان هم هر روز به حجم غذاها اضافه می‌کردند.

بعد از مدتی، مرد از آنها خواست تا 4 حفره در 4طرف زمین حفر کنند. چون گرازها سخت مشغول غذا خوردن بودند، اصلا متوجه نشدند که در اطرافشان چه می‌گذرد. پس از چند هفته، گرازهای وحشی به این شیوه غذا خوردن عادت کردند. آنگاه مرد از اهالی روستا خواست که دورتادور زمین را حصار بکشند، اما راهی را برای گرازها باز بگذارند تا آنها بتوانند براحتی وارد محوطه شوند. سرانجام وقتی که کار حصارکشی و ساخت دروازه تمام شد، اهالی روستا دروازه را بستند و همه گرازهای وحشی در وسط زمین به دام افتادند و به این ترتیب بود که گرازهای وحشی شکست خوردند.

عادت‌ها براحتی شکل می‌گیرند، اما رهایی از آنها دشوار است. گرازهای وحشی از آن رو در دام افتادند که علاوه بر طمع، به یافتن غذا عادت کرده بودند، بدون این که در این راه هیچ تلاشی بکنند. آنها به قدری احساس آرامش می‌کردند که متوجه نشدند دارند به دام می‌افتند. بیشتر ما انسان‌ها مثل این گرازهای وحشی رفتار می‌کنیم. آنقدر در شغل و تجارت خود احساس آسایش و راحتی خیال می‌کنیم که متوجه نمی‌شویم به نحوی داریم «به دام می‌افتیم».

مرجان توکلی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها