توطئه‌ای دیگر علیه فلسطین

فلسطین در حالی به دلیل تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه و اشغالگری گسترده در کرانه باختری و قدس در شرایط حساس قرار گرفته که برخی تحرکات نشانگر آغاز توطئه‌های جدید علیه فلسطین می‌باشد.
کد خبر: ۳۴۱۹۹۱

اصلی‌ترین نکته در این روند گرایش صهیونیستها، برخی کشورهای عربی و غربی به طرح آغاز مذاکرات مستقیم میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی است. این امر چنان پیش رفته که برخی منابع خبری از افزایش فشارها به فلسطینی‌ها برای پذیرش این طرح گزارش داده‌اند که مواضع سران آمریکا ، انگلیس ،آلمان ، فرانسه و حتی سازمان ملل از جمله این تحرکات است. 

با توجه به اینکه مذاکرات غیرمستقیم با شکست مواجه شده و صهیونیستها نیز همچنان به جنایت و اشغالگری خود ادامه می‌دهند، رویکرد به مذاکرات مستقیم می‌تواند با چند هدف صورت گرفته باشد.

نخست آنکه این امر می‌تواند صهیونیستها را از فشار افکار عمومی پس از یورش کماندوهای این رژیم به ناوگان آزادی خارج سازد. در این میان صهیونیستها نیز فرصت می‌یابند تا از این شرایط برای ادامه محاصره غزه و اشغالگری در قدس و کرانه باختری بهره برداری کنند. این مسئله همچنین عاملی برای فرار صهیونیستها از بازخواست‌های جهانی برای محاکمه سران جنایتکار این رژیم است.

 دوم آنکه صهیونیستها و غرب برآنند تا فلسطینی‌ها را در بازی دوگانه‌ای قرار دهند که در هر صورت برنده آن صهیونیستها باشند. اگر فلسطینی‌ها مذاکرات مستقیم را بپذیرند عملا تسلیم خواست صهیونیستها برای سازش شده‌اند. اگر هم نپذیرند به عنوان عاملان عدم برقراری صلح شناخته و اعمال فشارهای صهیونیستها و غرب بر آنها توجیه می‌شود. سوم آنکه مذاکرات مستقیم بهانه‌ای خواهد بود برای امتیازدهی اعراب و سکوت آنها در برابر  اشغالگری صهیونیستها چنانکه در گذشته نیز شاهد چنین تحرکاتی از سوی اعراب بوده‌ایم.

چهارم آنکه کشورهای غربی به ویژه آمریکا برآنند تا با عنوان آغاز روند سازش از میزان خواسته‌های جهانی برای مقابله با رژیم صهیونیستی و کمک به فلسطینی‌ها بکاهند. به عبارت دیگر این امر توجیهی برای همسویی این کشورها با ادامه جنایات صهیونیستها است. نکته اساسی آنکه برخی مقامات غربی از جمله اوباما رئیس جمهور آمریکا برآنند تا از این مسئله به عنوان ابزار انتخاباتی برای جلب آزادی بیشتر لابی صهیونیست و حتی حامیان صلح بهره برداری کنند.

در جمع بندی کلی یکی از روند تحولات فلسطین می‌توان گفت که توطئه‌ای جدید علیه مقاومت فلسطین در حال شکل گیری است در حالی که با نام صلح و ثبات بر این امر سرپوش گذاشته می‌شود. اقداماتی که در نهایت تامین کننده منافع صهیونیستها و برخی حامیان آنها در کشورهای غربی می‌باشد.

قاسم غفوری-جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها