در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر ، یازدهمین دوره مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا از ظهر فردا یکشنبه در تاشکند ازبکستان آغاز می شود. امروز و در فاصله 24 ساعت مانده به آغاز رقابتها مربیان تیمها در نشستهای خبری پاسخگوی خبرنگاران شدند.
در شرایطی که مربیان تیمهای کویت، استرالیا و تاجیکستان از تیم ایران تعریف و تمجید کرده و این تیم را مدعی اصلی صعود از گروه B می دانستند، حسین شمس در پاسخی هوشمندانه فشار را از روی دوش شاگردانش برداشت و گفت: ما هم مانند تیمهای تاجیکستان، کویت و استرالیا 25 درصد شانس صعود داریم و این تیمها نیز همچون تیم ایران باید برای صدرنشینی بجنگند.
بازهم از ایران به عنوان شانس اول قهرمانی در مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا یاد می شود اما شمس با نگاهی فراتر از پیکارهای آسیا از مربیان آسیایی خواست به مسابقات جهانی و درخشش در این رقابتها بیاندیشند. او به همکارنش وعده داد، تیمی جوانتر از ایران را در پیکارهای آسیایی خواهند دید.
همچنین جلسه مدیران تیم های حاضر در مسابقات فوتسال قهرمانی آسیا پیش از ظهر امروز شنبه در هتل اینترکنتینال تال شهر تاشکند برگزار شد. در این نشست مسائل مختلفی مورد بحث و بررسی قرار گرفت که مهمترین آن وضع مقرراتی تازه برای برگزاری مسابقات بود. ممانعت از ورود افراد غیر مسئول داخل رختکن و روی نیمکت تیمها، تاکید بر کاهش اشتباهات داوری، توجه به قوانین AFC در امر برگزاری مسابقات و... از مهمترین مباحث مطرح شده در نشست امروز بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: