در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش سایت دیپلماسی ایرانی به نقل از آسوشیتدپرس، مدودف در جریان مصاحبهاى با تلویزیون دانمارک تعارفهاى پیشین با تهران را به حاشیه راند و ادعا کرد که ایران در قبال ارائه توضیحاتى در خصوص برنامه هستهاى خود بسیار غیرمسئولانه عمل مىکند.
مدودف که پیش از این خواهان سعه صدر جهانى در برابر ایران شده بود، هشدار داد که در صورت ادامه شکست سایر ابزارها براى تعامل با ایران، مسکو نیز در شوراى امنیت از تشدید تحریمها علیه ایران حمایت خواهد کرد.
به گزارش آسوشیتدپرس، مدودف در این باره گفت: در شرایطى که تهران به تعهدات داده شده و مطالبات جهانى در باب پرونده هستهاى خود پاسخ نداده و همچنان از زیر رفتار مسئولیت پذیرانه شانه خالى کند ما چارهاى جز همراهى با جامعه جهانى نخواهیم داشت و البته این پروسه حقیقتى تلخ براى ما خواهذ بود. اگر شرایط همین گونه ادامه یابد ما نمىتوانیم هیچ گزینهاى را حذف کنیم حتى تحریم. البته تحریم بدترین گزینه است چرا که تبعات منفى براى همه ما دارد اما زمانى که گزینههاى دیگر ره به جایى نمىبرند، چارهاى براى ما باقى نخواهد ماند.
مدودف پیش از این بارها البته با توسل به زبانى نرمتر تاکید کرده بود که روسیه از تحریمهایى که عامه مردم ایران را هدف قرار ندهد، حمایت خواهد کرد. این اظهارات رئیسجمهورى روسیه در حالى در سطحى وسیع در رسانههاى خبرى پوشش داده شده است که پیش از این روسها در ساخت نیروگاه بوشهر به ایران کمک کرده و البته سطح معاملات تجارى و سیاسى دو کشور هم قابل چشمپوشى نیست. مدودف زمان طرح بحث جابهجائى اورانیوم میان ایران و کشورى ثانى، ار تهران خواست روسیه را به عنوان کشور ثانى مد نظر بپذیرد که تهران با این امر مخالفت کرد. دلخورى روسها از ایرانىها از همان زمان اغاز شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: