بمباران هوایی فلوجه

جام جم آنلاین : هواپیماهای جنگنده امریکایی روز یکشنبه 9 نوامبر اهدافی در پیرامون شهر فلوجه و در ناحیه ای که هفته گذشته یک بالگرد شینوک سرنگون شده بود را بمباران کردند. به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه
کد خبر: ۳۱۷۲۸
، جنگنده های بمب افکن اف 16 روز یکشنبه چندین هدف را در پیرامون شهر فلوجه بمباران کردند.

 falluja1

یک مقام نظامی امریکا گفت : این حمله به تلافی سرنگون شدن یک بالگرد شینوک در نزدیکی شهر فلوجه که منجر به قتل 16 سرباز امریکایی شده بود ، انجام گرفته است . هواپیماهای امریکایی جمعه شب نیز پیرامون شهر تکریت را به تلافی سرنگونی یک بالگرد بلاک هاوک که منجر به کشته شدن 6 نظامی امریکایی شده بود را بمباران کردند.
به این ترتیب 6 ماه پس از پایان رسمی جنگ ، بار دیگر بمباران هوایی خاک عراق توسط هواپیماهای امریکایی از سر گرفته است.
سرهنگ جرج کریوو در مورد این سیاست جنگی جدید امریکا گفت : از این پس مناطقی که نیروهای امریکایی مورد حمله قرار گیرند با واکنش متقابل روبه رو خواهند شد.

ارتش امریکا اطراف تکریت را بمباران کرد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها