دعوت افشین قطبی از جادوگر

علی کریمی به تیم ملی برمی گردد

گروه ورزش: فقط اتفاقی در حد و اندازه‌های بازگشت علی کریمی به تیم ملی است که می‌توانست بازی تشریفاتی ایران تایلند را در نظر اهالی فوتبال مهم جلوه دهد. افشین قطبی که پیش از این در گفتگو با «جام‌جم»، نگرانی‌اش را بابت احتمال بی‌انگیزه بودن برخی ملی‌پوشان برای بازی نسبتا کم اهمیت تیم ملی با تایلند ابراز کرده بود، برای این‌که به بازی روز 12 اسفند حال و هوای دیگری بدهد، نام علی کریمی را در فهرست 25 نفره‌اش قرار داد تا هیجان علاقه‌مندان به تیم ملی با این تدبیر قطبی خیلی زود با واکنش مثبت کاپیتان استیل آذین روبه‌رو شود تا بار دیگر شرایط برای بازگشت تکنیکی‌ترین بازیکن فوتبال ایران به تیم ملی فراهم آید.
کد خبر: ۳۱۴۷۱۸

علی کریمی که پس از دیدار با کره جنوبی و ناکامی در رسیدن به جام جهانی، از فوتبال ملی خداحافظی کرده بود، پس از اعلام فهرست قطبی عنوان کرد به خاطر مردم و کشورش برمی‌گردد. او که با سایت شخصی‌اش صحبت می‌کرد، در واکنش به این تصمیم سرمربی تیم ملی خاطرنشان کرد: «من با تیم ملی وداع کرده بودم و این احساس را داشتم که با کنار رفتن خود دست مربیان و مسوولان تیم ملی را در جوانگرایی و دگرگونی جدید تیم ملی باز بگذارم. اما تیم ملی جایی نیست که بازیکن با سلیقه و احساس شخصی به آن وارد یا خارج شود. دعوت به تیم ملی افتخاری ارزشمند برای هر ورزشکار است و از سوی دیگر این دعوت به مثابه یک دعوت عام از سوی مردم بوده و به همین جهت تکلیف ملی و میهنی برای هر ورزشکار به حساب می‌آید. من به‌خاطر مردمی که مرا به اینجا رسانده‌اند در این برهه از زمان که سرمربی تیم ملی تشخیص داده، می‌توانم به تیم ملی کمک کنم این دعوت را به فال نیک گرفته و آرزومندم اگر قابل باشم در کنار جوانان پر مایه و دلاور در ایجاد یک تیم ملی قدرتمند و در خور نام ایران برای رسیدن به هدف بزرگی همچون قهرمانی جام ملت‌های آسیا سهم کوچکی داشته باشم.»

به این ترتیب، علی کریمی پس از بازی روز یکشنبه استیل‌آذین استقلال، در اردوی تیم ملی حاضر خواهد شد تا در کنار 24 ملی‌پوش دیگری که در فهرست افشین قطبی قرار دارند، برای بازی روز چهارشنبه تمرین کنند.

سرمربی تیم ملی برای انتخاب فهرست جدید چشمانش را روی نفراتی چون حسین کعبی، محسن خلیلی، حسین کاظمی، وحید طالب‌لو و حتی فرهاد مجیدی که این روزها در بهترین فرم خود قرار دارد، بست و از سید مهدی رحمتی، ابراهیم میرزاپور، سوشا مکانی، هادی عقیلی، محمد نصرتی، فرزاد آشوبی، احسان حاج صفی، سیدجلال حسینی، حنیف عمران زاده، خسرو حیدری، علی کریمی، مهرزاد معدنچی، فرشید طالبی، میلاد زنیدپور، ایمان مبعلی، علیرضا محمد، جواد نکونام، پژمان نوری، مسعود شجاعی، آندرانیک تیموریان، امیرحسین فشنگچی، محمدرضا خلعتبری، غلامرضا رضایی، میلاد میداوودی و کریم انصاری فرد دعوت کرد تا از امروز، شنبه در اردوی تیم ملی حاضر باشند.

این فهرست البته با واکنش‌هایی هم روبه‌رو شد و اعتراض‌های حمید استیلی و حبیب کاشانی را به همراه داشت. استیلی با اشاره به این‌که شاپورزاده، غلامی و حتی نوروزی شایستگی ملی‌پوش شدن را داشتند، قطبی را در معرفی فهرست جدید تیم ملی، متهم به غرض‌ورزی کرد و گفت: «واقعا برای من عجیب است که چرا سرمربی تیم ملی، بازیکنی چون حسین کعبی را که کاپیتان تیم ملی نیز محسوب می‌شد، در فهرست جدید خود قرار نداده است.»

باشگاه پرسپولیس هم انتخاب تنها یک بازیکن از پرسپولیس به تیم ملی از سرمربی این تیم انتقاد کرد.

حبیب کاشانی از این‌که تنها علیرضا محمد، از جمع پرسپولیسی‌‌ها به تیم ملی دعوت شده، گلایه کرد و گفت: بازیکنانی از پرسپولیس در زمان افول به تیم ملی دعوت می‌شوند ولی در دوره اوج‌شان از این تیم دور می‌مانند. سرپرست پرسپولیس در ادامه خطاب به افشین قطبی و فدراسیون فوتبال گفت: اگر کسی با حبیب کاشانی و علی دایی مشکل دارد، آن را به پرسپولیس تسری ندهد، این تیم چند بازیکن دارد که لیاقت پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها