قنبری به جام جم آنلاین خبر داد

احمدی‌نژادیا درتلفیق یا درصحن مجلس

سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس گفت: قرار بود آقای محمود احمدی نژاد رئیس جمهور عصر امروز شبه در کمیسیون تلفیق مجلس برای دفاع از بودجه حاضر شود و اگر امروز حضور نیافتند در صحن علنی از بودجه دفاع خواهند کرد.
کد خبر: ۳۱۴۳۲۷

داریوش قنبری نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین در پاسخ به این سوال که شنیده شده محمود احمدی نژاد رئیس جمهور تصمیم دارد تا در جلسه امروز کمیسیون تلفیق مجلس حاضر شود،آیا این خبر صحت دارد؟ گفت:قرار بود آقای احمدی نژاد در جلسه امروز کمیسیون تلفیق حضور یابند و اگر در جلسه امروز حضور نیافتند قرار شد در صحن علنی مجلس مطالب خود را بیان کنند.

وی افزود:دفاع از لایحه بودجه و بحث نحوه اجرا شدن قانون هدفمند کردن یارانه ها از جمله مواردی است که رئیس جمهور تصمیم دارند تا با حضور در کمیسیون تلفیق از آن به دفاع بپردازند.

یوسف اسدی – خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها