مطبخ

کرم با میوه فصل

کد خبر: ۳۱۳۸۹۸

انار: یک پیمانه

خامه: برای تزیین 100 گرم

ورقه ژلاتین: 4 عدد

زرده تخم مرغ: 3 عدد

ورقه‌های ژلاتین را در نصف استکان آب سرد به مدت چند دقیقه قرار می‌دهیم تا نرم شود.

زرده‌های تخم مرغ را با شکر و وانیل کاملا به هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس شیر داغ را کم‌کم به زرده‌ها اضافه می‌کنم و هم می‌زنیم. وقتی کمی غلیظ شد از روی حرارت برداشته، ورقه‌های ژلاتین را از آب بیرون آورده به شیر داغ اضافه می‌کنیم و با چنگال مخلوط می‌کنیم. پرتقال را پوست گرفته به صورت فیله در آوره و خرد می‌کنیم و به همراه انار دان شده داخل کرم می‌ریزیم. مایه را در قالبی که در نظر گرفته‌ایم می‌ریزیم و به مدت 9 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کرم بسته شود. سپس آن را از یخچال بیرون آورده ته قالب را یک لحظه در آب گرم می‌گذاریم و کرم را در ظرف مورد نظر بر می‌گردانیم و روی آن را با خامه و اطرافش را با میوه تزیین می‌کنیم.

شنیسل مرغ

ران مرغ: یک عدد

تخم مرغ: یک عدد

نان خشک کوبیده: یک پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

ران مرغ را از قسمت ماهیچه موازی استخوان برش داده آنرا از استخوان جدا می‌کنیم اما قسمت انتهایی استخوان ران را به عنوان دسته آن حفظ می‌کنیم. سپس آن را میان 2 کیسه فریزر قرار داده روی تخته با بیفتک کوب می‌کوبیم تا نرم شود. نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کرده ران را در آن می‌غلتانیم سپس آن را در نان خشک که مقداری زیره و زعفران نرم ساییده و زنجفیل به آن اضافه کرده‌ایم می‌زنیم و دوباره آن را به تخم مرغ زده و یک بار دیگر در آرد سوخاری می‌غلتانیم. سپس آن را در روغن سرخ می‌کنیم.

بعضی از افراد دوست دارند از پودری که از پفک و چیپس کوبیده به دست آورده‌اند در آخرین لایه مواد خشک شنیسل استفاده کنند.

شما هم می‌توانید مطابق سلیقه خود ادویه آن را تغییر دهید یا قبل از سرخ کردن آن را در موادی مثل ماست یا آبلیمو مزه دار کنید.

اما ساده‌ترین نوع شنیسل همین دستورالعملی است که خواندید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها