معافیت 3 برادری لغو شد

گروه جامعه: مدیرکل مشمولان ستاد کل نیروهای مسلح از حذف معافیت 3 برادری در طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی خبر داد و گفت که بر این اساس، اجرای طرح معافیت مذکور از ابتدای سال 1390 متوقف می‌شود. به گزارش ایسنا، سردار کمالی در اولین جشنواره فرهنگی ورزشی سربازان نیروهای مسلح با اشاره به آخرین وضعیت اصلاح قانون وظیفه عمومی گفت: زمانی که ستاد کل نیروهای مسلح متوجه شد که نیاز به اصلاح و بازنگری قانون وظیفه عمومی است طرح اصلاح این قانون را به مجلس ارائه کرد که پس از تایید به شورای نگهبان ارائه شد.
کد خبر: ۳۰۷۹۱۰

وی با بیان این‌که شورای نگهبان 14 ایراد به طرح اصلاح قانون وظیفه عمومی وارد کرد، افزود: یکی از مشکلات این طرح مربوط به مدت خدمت سربازی بود که بناست 24 ماهه و نسبت به میزان مدرک تحصیلی 2 ماه به 2 ماه کم شود که بنا بر آخرین هماهنگی‌های صورت گرفته در این رابطه این تبصره حذف شد.

سردار کمالی تاکید کرد: بر این اساس زمان خدمت سربازی تا پایان سال 89 به روال کنونی خواهد بود و کسانی که در حال حاضر مشمول قانون 3 برادری هستند، می‌توانند برای معافیت اقدام می‌کنند.

به گفته وی، طرح معافیت 2 برادری نیز از ابتدا در مجلس به تصویب نرسید.

کمالی گفت: ‌همچنین بر اساس آخرین هماهنگی‌ها، موضوع معافیت داماد و نوه‌های خانواده شهدا که فرزند پسر نداشته باشند هم در طرح اصلا‌ح قانون وظیفه عمومی حذف شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها