مدیر اکتشافات شرکت ملی نفت خبر داد:

کشف میدان گازی جدید در 90 کیلومتری مشهد

عضو هیات مدیره و مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران از کشف میدان گازی جدید در 90 کیلومتری مشهد در محل میدان توس و قره تیکان درگز خبر داد.
کد خبر: ۲۸۳۹۶۲
به گزارش ایرنا، سیدمحمود محدث امروز پنجشنبه در جریان بازدید از نمایشگاه بین المللی نفت و گاز و صنایع وابسته در مشهد افزود: سه سال قبل پس از قطع واردات گاز از سوی ترکمنستان طی برگزاری مناقصه ای شرکتهای ایران توانستند با سرمایه گذاری بیش از 10 میلیون دلار در 523 کیلومتر از منطقه شمال شرق کشور موفق به انجام لرزه نگاری دوبعدی شوند.

وی افزود: پس از بررسی نتایج و درستی کشف میدان جدیدی در این منطقه از خرداد ماه امسال اقدام به اکتشاف گاز در 90 کیلو متری مشهد در محدوده گردنه مزداوند کردیم و تاکنون 3160 متر عملیات حفاری انجام شده است.
وی گفت: پیش بینی می شود در منطقه قره تیکان درگز نیز میدان گازی جدیدی با ظرفیت بالا کشف شود که در این راستا عملیات حفاری آن نیز به زودی آغاز خواهد شد.

مدیر هماهنگی عملیات شرکت انتقال گاز ایران هم به خبرنگاران گفت: شرکت ملی گاز ایران با اجرای چهار برنامه توسعه کشور طی 10 سال اخیر 60 میلیون مترمکعب گاز را از طریق 12 پالایشگاه گاز از طریق 62 ایستگاه تقویت فشار و با استفاده از 31 هزار کیلومتر خط لوله گاز به 165 هزار شبگه گازی به روستاها و شهرهای کشور منتقل کرده است.

مهندس امامی افزود: شرکت ملی گاز ایران با تامین 62 درصد انرژی کشور و پوشش 900 جایگاه گاز سی.ان. جی و گازرسانی به 700 شهر کشور پیشگام توسعه و آبادانی است.

وی تصریح کرد: در افق چشم انداز 20 ساله کشور پیش بینی شده تا هزار و 300 میلیون مترمکعب گاز در روز استخراج شده و از طریق 70 هزار کیلومتر خط لوله، گاز به تمام نقاط ایران منتقل شود.

وی با اشاره سرمایه گذاری 200 میلیارد دلاری در این بخش افزود: در افق 1404، ایران باید سهم 10 تا 16 درصدی از تجارت جهانی گاز را دارا باشد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها