به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، مجلس شورای اسلامی پس از دو هفته تعطیلی در روزهای یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه هفته آینده جلسه علنی دارد و در این جلسات تقاضای تحقیق و تفحص عدهای از نمایندگان در مورد حادثه انفجار معدن باب نیرو کرمان، لایحه معافیت واردات انواع شمش طلا و نقره از پرداخت حقوق ورودی، طرح تأسیس شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی،لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان بی سرپرست، طرح افزایش بهره وری بخش کشاورزی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار دارد.
قرار است پس از بازگشایی مجلس شورای اسلامی، رئیس جمهور سه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، نیرو و رفاه و تأمین اجتماعی را به مجلس شورای اسلامی معرفی کند.
رئیس جمهور پیش از این در نامهای به مجلس شورای اسلامی فاطمه آلیا و ذبیحی را به عنوان وزرای پیشنهادی آموزش و پرورش و نیرو به مجلس معرفی کرده بود که این نامه پس گرفته شد تا پس از بازگشایی مجلس، وزرا دوباره به مجلس معرفی شوند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....