نتایج اعلام شد

زمان اعتراض به نتایج کنکور؛ هفته اول مهر

گروه جامعه: سازمان سنجش آموزش کشور با بیان این‌که نتایج نهایی کنکور 88 امروز اعلام می‌شود، خبرداد: ثبت‌نام 524 هزار پذیرفته‌شده آزمون بر اساس حروف اول نام خانوادگی داوطلبان از روز یکشنبه 22 شهریور ماه آغاز می‌شود. این سازمان اعلام کرد: بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با دانشگاه‌ها، اطلاعیه مرتبط با زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان درج شده است که همزمان با اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۲۷۹۶۹۱

پذیرفته‌شدگان با حرف اول نام خانوادگی «الف تا چ» 22 شهریور، حروف «ح تا س» 23 شهریور، حروف «ش تا ک» 24 شهریور و حروف «گ تا ی» 25 شهریور باید برای ثبت نام مراجعه کنند.

براساس این خبر، بعضی از دانشگاه‌ها زمانی غیر از این جدول زمان‌بندی را برای ثبت‌نام اعلام کرده‌اند و اطلاعات کلی مرتبط با زمان ثبت نام در جدول شماره 3 اطلاعیه مربوطه درج شده است که روی سایت سازمان قرار خواهد گرفت.

همچنین کارنامه داوطلبان مجاز به انتخاب رشته، هفته اول مهر ماه منتشر خواهد شد که گزینش پذیرفته‌شدگان براساس اطلاعات داوطلبان مجاز به انتخاب رشته انجام شده است. داوطلبان می‌توانند برای اعتراض یا طرح سوالات خود با شماره تلفن‌های 99-88923595 تماس‌بگیرند یا به سایت سازمان سنجش مراجعه کنند.

معاون سازمان سنجش آموزش کشور نیز در تشریح نحوه اعتراض به نتیجه کنکور 88 گفت: سیستم پاسخگویی به اعتراض تنها اینترنتی است. ابراهیم خدایی افزود: برای اعتراض به نتیجه کنکور سراسری سیستم مراجعه حضوری نداریم. همچنین با توجه به این‌که تعداد داوطلبان زیاد است، سیستم تلفنی نیز نمی‌تواند آنچنان که در شأن داوطلب است، پاسخگو باشد از این رو سازمان سنجش آموزش کشور تنها از طریق سیستم اینترنتی پاسخگوی داوطلبان کنکور است.

وی به داوطلبان توصیه کرد: با توجه به این‌که کارنامه نهایی کنکور سراسری 2 هفته آینده یعنی هفته اول مهرماه منتشر می‌شود، بهتر است داوطلبان پس از انتشار کارنامه در صورتی که ابهام داشتند، نسبت به اعتراض اقدام کنند.

معاون سازمان سنجش آموزش گفت: سازمان سنجش معمولا پاسخ‌های داوطلبان را درباره اعتراض‌ها از طریق اینترنت و تا 2 هفته ارسال می‌کند.

کنکور امسال تکمیل ظرفیت ندارد

براساس این خبر، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از افزایش 20 درصدی ظرفیت در کنکور امسال خبر داد و گفت: کنکور امسال به هیچ عنوان تکمیل ظرفیت ندارد.

عبدالرسول پورعباس گفت: در کنکور سال گذشته تعداد 437 هزار نفر پذیرش شدند و در کنکور امسال بیش از 520 هزار نفر پذیرفته شده‌اند که با این حساب، شاهد رشد 20 درصدی ظرفیت هستیم.

وی اظهار کرد: در کنکور امسال تعداد مجازین بیشتر از سال‌های گذشته اعلام شد و بیشترین افزایش ظرفیت به دانشگاه پیام نور و غیرانتفاعی مربوط می‌شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: با توجه به این‌که اصلاحیه کنکور مربوط به رشته‌های جدید قبل از اعلام نتیجه منتشر شده است، کنکور امسال به هیچ عنوان تکمیل ظرفیت ندارد، اما کنکور کارشناسی ارشد تکمیل ظرفیت خواهد داشت.

متقاضیان دوره‌های پودمانی از 28 شهریور ثبت نام کنند

ثبت‌نام دوره‌های کاردانی پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی از روز شنبه 28 شهریور ماه آغاز می‌شود و تا روز جمعه 3 مهرماه ادامه خواهد داشت.

بنابراعلام دانشگاه جامع علمی کاربردی، پذیرش دوره‌های کاردانی علمی کاربردی پودمانی در 139 کد رشته، 801 کد رشته محل، 398 مرکز آموزش علمی کاربردی، 30 استان و 150 شهر در سراسر کشور انجام می‌پذیرد. پذیرش این دوره در 4 گروه صنعت با 54 کدرشته و 699 کد رشته محل، مدیریت و خدمات اجتماعی با 50 کد رشته و 799 کدرشته محل، کشاورزی با 17 کد رشته و 38 کد رشته محل و فرهنگ و هنر با 18 کد رشته و 285 کدرشته محل انجام می‌شود.

متقاضیان باید در زمان مقرر با دریافت دفترچه‌های ثبت‌نام از دفاتر پستی سراسر کشور، به صورت اینترنتی از طریق پایگاه الکترونیکی http://www.sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

پذیرش در دوره‌های کاردانی علمی کاربردی پودمانی بر اساس معدل کل دیپلم و با توجه به اولویت‌های بومی و غیر بومی، سهمیه شاغل، آزاد و ایثارگر انجام می‌شود. همچنین داوطلبان مرد ‌باید دارای کارت پایان خدمت یا معافیت باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها