میعاد با کلام نور

این روزها اگر دنبال جایی می‌گردید که چند ساعت بتوانید توی آن بچرخید و حسابی از حال و هوای اطرافتان فاصله بگیرید ، می‌توانید روی نمایشگاهی که در مصلای تهران برپا شده، حساب کنید.
کد خبر: ۲۷۶۱۱۱

نمایشگاه بین‌المللی قرآن امسال در حالی به هفدهمین سال حیاتش قدم گذاشته که چند سالی است از محل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کوچ کرده و در مصلای تهران رحل اقامت افکنده است.

مشابه این اتفاق هم البته برای نمایشگاه کتاب رخ داده و باعث شد، تا این نمایشگاه از حاشیه بزرگراه چمران دل بکند و به حاشیه بزرگراه رسالت بیاید.

نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم 17 دوره برگزار شده و هر سال با فرارسیدن ماه مبارک رمضان فعالان قرآنی را از هر صنف زیر یک سقف جمع می‌کند تا نمایشگاهی جامع و کامل از فعالیت‌های قرآنی را برای مردم روزه‌دار تهران برپا کند.

در این نمایشگاه، شما از یک‌سو می‌توانید نسخ خطی قرآن کریم را ببینید و از سوی دیگر کتاب‌های دینی، مذهبی و مرتبط با قرآن کریم را از غرفه‌های فروش محصولات فرهنگی خریداری کنید.

در حاشیه این نمایشگاه هم مثل هر سال، کارگاه‌های آموزش هنرهای سنتی برپاست و اگر فرصت داشته باشید، می‌توانید در این کارگاه‌ها شرکت کنید.

اگر دوست داشته باشید، می‌توانید پس از افطار راهی مصلی شوید و از این نمایشگاه بازدید کنید، اگر هم نه که می‌توانید، قبل از افطار راه مصلای تهران را در پیش بگیرید و قدم در محوطه هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآنی کریم بگذارید.

در این نمایشگاه علاوه بر کتاب‌های یاد شده، نرم‌افزارهای قرآنی و دینی نیز عرضه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها