اگر به خودتان تعلق ندارید متعلق به که هستید؟
اگر به خودتان تعلق دارید دنبال چه هستید؟
پس به این فکر کنید که واقعا دنبال چه هستید و در زندگی چه میخواهید. پاسخ این سوال همان هدفی است که در اوقات فراغت باید دنبال کنید. زیرا در هنگام مشغولیتهای تحصیلی و شغلی شاید به اندازه کافی آزاد نباشید تا بتوانید اهداف خود را دنبال کنید.
اگر هدفتان این است که از زندگی لذت ببرید و شاد باشید و به دیگران محبت کنید زمان آن دقیقا حالاست. هرگز منتظر نباشید تا سالهای آینده به این موارد و هدفهایتان برسید زیرا باید از حالا آنها را دنبال کنید تا نهایتا به آن دست یابید.
اگر در اوقات فراغت بودن با دوستان و تفریح را هدف قرار دادهاید نیز باید به نکاتی توجه داشته باشید:
چه نوع دوستانی را انتخاب میکنید؟
چگونه با آنها رفتار میکنید؟
هر چند وقت یکبار باید آنها را ببینید؟
چقدر باید به هم نزدیک باشید و... مواردی است که در رفتارهای اجتماعی مورد توجه قرار میگیرد.
در روابط نیز سعی کنید پیشقدم باشید و منتظر نباشید که دیگران حال شما را بپرسند. شما پیشقدم شوید.
اگر فردی منفی هستید سعی کنید با برقراری ارتباط منطقی و اطمینان بخش به دیگران و بخصوص دوستانتان اعتماد بیشتری کنید.
اگر قرار است که با دوستانتان ارتباط داشته باشید باید بدانید که نخستین قدم در زندگی اجتماعی توجه به سایرین است. پس اول یاد بگیرید که فقط گوینده نباشید بلکه شنونده خوبی باشید و اگر صحبتی میکنید یا سوالی را مطرح میسازید با دقت به پاسخ طرف مقابل نیز گوش دهید.
وقتی شما دوست خوبی باشید طرف مقابل نیز به انعطاف بیشتری تن در میدهد وشما لذت بیشتری از دوستی و زندگی و نهایتا اوقات فراغت خود میبرید.
منبع :healers
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم