فرضیه بازپرس جنایی

مرد 76 ساله قربانی ازدواج مجدد شد

بازپرس جنایی تهران بر این عقیده است که مرد 76 ساله به واسطه ازدواج مجدد قربانی شده است.
کد خبر: ۲۷۲۸۳۳

به گزارش فارس،‌ ساعت 9 شب پنجشنبه 22 مرداد امسال مأموران کلانتری 113 بازار از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110 تهران بزرگ از وقوع یک مرگ مشکوک با خبر شدند.

مأموران با حضور در محل حادثه واقع در خیابان امیرکبیر دریافتند یک پیرمرد 76 ساله به طرز مشکوکی از چارچوب در خانه به دار آویخته شده و فوت کرده است.

شاملو، بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران درباره این پرونده گفت: تحقیقات نشان داد همسر 40 ساله این فرد که همسر دوم وی است مدعی است از خیابان که برگشته با جسد شوهرش رو به رو شده است.

وی اضافه کرد: در وهله اول با توجه به بررسی شرایط زندگی این زوج و همچنین بررسی از همسایه‌ها مشخص شد این زوج با یکدیگر مشکل داشته‌اند. همچنین بررسی جسد و الگوهای خودکشی مشخص کرد این الگوها با خودکشی سنخیت ندارد و احتمال وقوع قتل بیشتر است تا خودکشی.

بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران گفت: تاکنون دستور بازداشت 2 نفر به عنوان متهمان اصلی این پرونده صادر شده است اما تحقیقات برای مشخص شدن زوایای پنهان این پرونده همچنان ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها