نمایشگاه بین‌المللی گردشگری در اندونزی

دولت اندونزی با هدف جذب گردشگر پس از بحران‌های متعدد در صنعت گردشگری، نمایشگاه‌ بین‌المللی گردشگری برگزار می‌کند.
کد خبر: ۲۷۲۲۹۷

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت فرهنگ و گردشگری کشور آسیایی اندونزی از برگزاری نمایشگاه بین‌المللی گردشگری در شهر جاکارتا ـ پایتخت این کشور ـ در ماه اکتبر سال جاری میلادی خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با برگزاری این نمایشگاه، تصویر ذهنی ناگوار به‌وجود آمده از انفجار دو هتل لوکس این کشور در ماه جولای از اذهان گردشگران پاک شود.

مقامات صنعت گردشگری اندونزی پیش‌بینی می‌کنند، با برگزاری این نمایشگاه در دوم ماه اکتبر که به اختصار (ITTF) نام‌گذاری شده است، پیش‌بینی‌های مسؤولان صنعت گردشگری اندونزی برای تحقق برنامه‌های آن‌ها در راستای جذب سالانه ‌5/6میلیون گردشگر تحقق یابند.

تلاش‌های مقامات گردشگری اندونزی برای جذب گردشگران در شرایطی انجام می‌شوند که صنعت گردشگری این کشور در سال‌های گذشته با بحران‌های مختلفی از جمله وقوع انفجارهای مرگ‌بار که در یکی از آن‌ها بیش از ‌200 گردشگر کشته شدند، مواجه بوده است. البته در سال ‌2007 میلادی نیز با شیوع بیماری مرگ‌بار آنفلوآنزای مرغی در اندونزی، تعداد گردشگران این کشور به‌شدت کاهش یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها