به گزارش فارس ، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ضمن انتشار آخرین گزارش خلاصه نتایج به دست آمده از شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران براساس سال پایه 100= 1383 (359 قلم کالا و خدمت) ، اعلام کرد: در اردیبهشت ماه 1388 شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران نسبت به ماه قبل 1.2 درصد افزایش یافته است.
این گزارش حاکیست در مقایسه با ماه مشابه سال قبل، رشد شاخص مذکور در اردیبهشت ماه به 15 درصد رسید که نشان دهنده ادامه روند کاهشی تورم نقطه به نقطه است.همچنین نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به اردیبهشت ماه سال 1388 با 0.9 درصد کاهش نسبت به ماه گذشته، به 23.6 درصد رسید.
لازم به توضیح است که نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به فروردین ماه 1388 نسبت به دوازده ماه منتهی به فروردین ماه 1387 معادل 24.5 درصد بود که نشان دهنده ادامه آهنگ کاهش رشد نرخ تورم در اردیبهشت ماه است.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد