گروه رسانه : در حالی که نگارش فیلمنامه «زمهریر» به کارگردانی جواد اردکانی ادامه دارد، با هماهنگیهای تولید، زمستان فیلمبرداری این اثر سینمایی، بر اساس زندگی شهید «محمود کاوه» صورت میگیرد.
جواد اردکانی با بیان این خبر اظهار کرد: نگارش این فیلمنامه که به زندگی شهید محمود کاوه (فرمانده لشگر ویژه شهدا) میپردازد، به صورت گروهی و به سرپرستی بنده ادامه دارد و حدود دو ماه دیگر نیز به پایان میرسد.
کد خبر: ۲۵۳۶۵۳
به گزارش فارس، وی در ادامه افزود: چون این فیلم پروژهای سنگین و بزرگ است و ابعاد مختلفی دارد، نیازمند هماهنگیهای لازم با نهادهای نظامی و ارگانهای ذیربط هستیم که به دلیل زمانبر بودن آن، شروع به انجام این هماهنگیهای تهیه و تولید کردهایم. این کارگردان سینما و تلویزیون گفت: به دلیل اینکه فیلم باید در زمستان فیلمبرداری شود، طبیعتا باید زمانی آن را شروع کنیم که بتوانیم بیوقفه پیش برویم و این امر عملا در نیمه دوم سال اتفاق خواهد افتاد.